ΝΥΦΙΚΟ

Περιλαμβάνει δύο δοκιμαστικά όπου θα ανταλλάξουμε γνώμες και ιδέες και θα δοκιμάσουμε διαφορετικά στυλ μακιγιάζ (π.χ. κλασικό, φυσικό, glamorous ) ώστε να καταλήξουμε στο στυλ που σας ταιριάζει ανάλογα με την προσωπικότητα σας, το χρώμα μαλλιών και επιδερμίδας και το νυφικό σας. Επίσης, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, θα σας προτείνω θεραπείες και προϊόντα, έτσι ώστε μέχρι την ημέρα του γάμου σας να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

ΒΡΑΔΙΝΟ

Επειδή ο φωτισμός κάνει τα πρόσωπο να φαίνεται χλωμό,το βραδινό μακιγιάζ πρέπει να είναι έντονο και φωτεινό,να δίνει στο πρόσωπο έμφαση και λάμψη.Το μακιγιάζ θεωρείται ολοκληρωμένο αφού μακιγιάρουμε και το ντεκολτέ. Το βραδινό μακιγιάζ πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακό, να τονίζουμε τα “δυνατά” μας σημεία και να καμουφλάρουμε τις ατέλειες γιατί αυτά είναι που θα μας χαρίσουν επιπλέον βλέμματα θαυμασμού!

ΘΕΑΤΡΙΚΟ

Mακιγιάζ με εξειδικευμένα προϊόντα για ειδικές περιστάσεις όπως επαγγελματικές φωτογραφήσεις, εμφανίσεις στην τηλεόραση, θεατρικές παραστάσεις, καρναβάλια, ειδικά events.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα καλλυντικά, τις τεχνικές, τα προϊόντα και τα μυστικά του μακιγιάζ.

Style Switcher

5 Color Skins


Light


Dark


Parallax

Active Paralax

These color skins are included with theme and also you can easily create your own skin! There are unlimited possibilities!