Πολύ μεγάλη σημασία δίνεται στην υγιεινή. Όλα τα εργαλεία αποστειρώνονται σε ιατρικό κλίβανο μετά από κάθε χρήση.

ΥΓΡΟ-ΞΗΡΟ

Υγρό ή ξηρό μανικιούρ με χρήση βερνικιού. Τα πρώτα βερνίκια φτιάχτηκαν στην Κίνα από ένα μείγμα αραβικής κόλλας, ασπράδια αυγών, ζελατίνης και κεριού μέλισσας. Στο μείγμα αυτό έριχναν λιωμένα ρόδα, ορχιδέες και πέταλα σουλτάνας σε συνδυασμό με άργιλο. Έπειτα το τοποθετούσαν στα νύχια και ανάλογα με τις ώρες που έμενε πάνω στο νύχι άφηνε και το ανάλογο χρώμα, το οποίο κυμαινόταν από ρόζ ως κόκκινο.

Στο μανικιούρ πραγματοποιείται σχηματισμός νυχιών (λίμα), καθαρισμός επωνυχίων (πετσάκια) + βαφή. Tο μανικιούρ γίνεται αποκλειστικά με βερνίκια ESSIE.

Το γαλλικό μανικιούρ: Έχει σχεδιαστεί  για να μοιάζει στο φυσικό νύχι. Χαρακτηρίζεται από την ανοιχτή ροζ βάση του και τη λευκή άκρη του. Οι ρίζες του γαλλικού μανικιούρ βρίσκονται στο Παρίσι του 18ου αιώνα και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στις δεκαετίες ’20 και ’30.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ

Βερνίκι Shellac διάρκειας 3 εβδομάδων με χρώμα της επιλογής σας.

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΝΥΧΙΟΥ

Η επιμήκυνση – ενίσχυση του φυσικού νυχιού είναι δύο τεχνικές που εφαρμόζουμε. Χρησιμοποιούμε επιμήκυνση βάσης με Gel, σε περιπτώσεις ονυχοφαγίας, μικρής βάσης, ατελειών της επιφάνειας του νυχιού (λόγω τραυματισμού, μόνιμης βλάβης).

SPA(PEELING-ΜΑΣΚΑ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ)

Το SPA νυχιών είναι μια υπηρεσία που προσφέρει περιποίηση και ενυδάτωση στο δέρμα και έχει χαλαρωτικές ιδιότητες.

Περιλαμβάνει καθαρισμό, peeling, σχηματισμό νυχιών, μάσκα, ενυδάτωση με αιθέρια έλαια, μασάζ με κρέμα και τελικό στάδιο το βάψιμο των νυχιών.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ

Η διακόσμηση νυχιών ταιριάζει σε όλα τα στυλ μανικιούρ και πεντικιούρ. Αποτελείται απο ποικίλια χρωμάτων και σχεδίων με βερνίκια ή την τοποθέτηση στρας ή αυτοκόλλητων σχεδίων. Διαλέξτε ένα από αυτά ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση και εντυπωσιάστε με τα καλοσχηματισμένα άκρα σας!

Style Switcher

5 Color Skins


Light


Dark


Parallax

Active Paralax

These color skins are included with theme and also you can easily create your own skin! There are unlimited possibilities!