ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Το θεραπευτικό υδρομασάζ (Jacuzzi) είναι σαν μια μικρή εσωτερική πισίνα με νερό θερμοκρασίας 36-38°C όσο η θερμοκρασία του σώματος (για να γίνεται οξυγόνωση του)για να προσφέρει υδροθεραπεία και χαλάρωση στο σώμα. Υδρομασάζ ουσιαστικά, είναι η άσκηση πίεσης στο σώμα με νερό και αέρα που εκτοξεύονται από ειδικά ακροφύσια (jets) του spa.

Αυξάνει την περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος, Ανακουφίζει τους μυς από καταπόνηση που προκαλεί η άσκηση, η επίπονη εργασία ή η υπερδραστηριότητα και επιτυγχάνει τη μυϊκή χαλάρωση. Δημιουργεί αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης από την πίεση που προκαλούν οι εξοντωτικοί ρυθμοί της καθημερινής ζωής, μειώνει δραστικά και άμεσα την ένταση του στρες και του άγχους. Βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους με την άσκηση επαναλαμβανόμενης πίεσης στους ιστούς του δέρματος, προσδίδει ζωντάνια και φροντίδα στο κουρασμένο δέρμα. Διαστέλλει τους πόρους της επιδερμίδας δίνοντας την ευκαιρία για βαθύ και υγιή καθαρισμό.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα.H επιδερμίδα του σώματος, λόγω των ρούχων, σίγουρα είναι πιο προστατευμένη από τους εξωτερικούς παράγοντες που την ξηραίνουν, αλλά ταυτόχρονα είναι και πιο ευαίσθητη, καθώς στερείται σε μεγάλο βαθμό σμηγματογόνων αδένων. Απαιτεί συστηματική καθημερινή περιποίηση που, ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες δεν εφαρμόζουν.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Το δέρμα είναι ένα από τα πιο σύνθετα όργανα στο σώμα. Όχι μόνο είναι το μεγαλύτερο όργανο, που αντιστοιχεί περίπου στο 16% του βάρους του σώματος, αλλά είναι επίσης και η προστατευτική μας πανοπλία. Καθώς γερνάμε, η φυσική κυτταρική δραστηριότητα της επιδερμίδας επιβραδύνεται βαθμιαία και το

δέρμα χάνει τη δυνατότητα να διατηρεί την πολύτιμη υγρασία με συνέπεια την απώλεια της στιλπνότητας και της φωτεινότητας. Παράλληλα, όσο γερνάμε, το φυσικό κολλαγόνο του σώματος ελαττώνεται, αναγκάζοντας το δέρμα να χάσει την ελαστικότητα του και να αρχίσει να εμφανίζει λεπτές γραμμές, ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης. Ειδικές θεραπείες αντιγήρανσης ενυδατώνουν την επιδερμίδα και βοηθούν τη σύνθεση κολλαγόνου ώστε να καθυστερήσουν τα σημάδια γήρανσης.

ΗΦΑΙΣΤΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ

Αυτή η μοναδική θεραπεία χρησιμοποιεί ηφαιστειογενείς πέτρες με εξειδικευμένες κινήσεις μασάζ. Πολύ ευεργετικές χάρη στην ιδιότητα τους να απορροφούν και να συγκρατούν θερμότητα δια μέσω της ενεργειακής τους αγωγιμότητας. Μέσω της επαφής με αυτές τις πέτρες, διοχετεύεται ενέργεια, θερμότητα και με τες κατάλληλες κινήσεις μασάζ, κατευθύνεται η σωστή ροή της ενέργειας του σώματος, αποφράσσοντας περιοχές που είναι φραγμένες και εμποδίζουν την αρμονική κίνηση της ενέργειας του σώματος, αναζωογονώντας έτσι ολόκληρο το σώμα, στο μέγιστό βαθμό δίνοντας την αίσθηση υγείας κι ευεξίας.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η σοκολατοθεραπεία είναι ολιστική περιποίηση γιατί πέρα από το ότι δρα διαδερμικά επιδρά και στον ψυχισμό του ατόμου καταπολεμώντας το στρες και το άγχος, αιτίες που συχνά προκαλούν την αύξηση βάρους και της κυτταρίτιδας, λόγω πολυφαγίας κι έλλειψης διάθεσης για ενεργητικότητα. Βοηθάει καταλυτικά στην αποτοξίνωση, και έχει αντικαταθλιπτικές & ηρεμιστικές ιδιότητες. Μας τονώνει και μας δίνει σφριγηλό & λαμπερό δέρμα.

Style Switcher

5 Color Skins


Light


Dark


Parallax

Active Paralax

These color skins are included with theme and also you can easily create your own skin! There are unlimited possibilities!