ΕΝΔΟΘΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΦΩΣ

Lumicell

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η ηλεκτροθεραπεία, είναι μια ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζετε τοπικά στις εκφύσεις και καταφύσεις των μυών. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύετε χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής, και μέσω της κίνησης των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών. Οι εφαρμογές της ηλεκτροθεραπείας είναι λεμφικό μασάζ, άμεση μείωση πόντων (τοπικό πάχος), σύσφιξη, ενίσχυση κυκλοφοριακής κυκλοφορίας, μυϊκή τόνωση. Μηχανήματα ULTRATONE & VITADERM.

ΚΡΥΟΛΥΣΗ

Μια επαγγελματική θεραπεία που εξασφαλίζει απώλεια πόντων, επιδερμική σύσφιξη και λείανση του δέρματος. Σε συνδυασμό με την ηλεκτροθεραπεία  μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Ενδείκνυται ιδιαίτερα σε άτομα με φλεβική ανεπάρκεια, κιρσούς,φλεβίτη.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Όλες οι αισθητικές θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μόνο όταν συνδυάζονται με ισορροπημένη διατροφή και απώλεια βάρους. Για αυτό μια φορά την εβδομάδα στο χώρο μας υπάρχει Κλινική Διαιτολόγος, η οποία μετά από συνεδρία μιας ώρας μαζί σας και τη διενέργεια λιπομέτρησης, σχεδιάζει το διαιτολόγιο σας επάνω στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας ώστε να είναι ευέλικτο και εύκολο στην τήρησή του. Αναλαμβάνει επίσης την παρακολούθηση ατόμων με προβλήματα υγείας (χοληστερίνη, διαβήτης, πίεση, γαστρεντερικά προβλήματα), περιστατικά παιδικής παχυσαρκίας και ειδικά προγράμματα για αθλητές και εγκυμονούσες.

ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στην αρχαία Eλλάδα, ο Iπποκράτης ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Tον 20ο αιώνα, η θαλασσοθεραπεία γίνεται ευρέως γνωστή σε όλη την Ευρώπη, με τη Γαλλία να κρατάει τα σκήπτρα, ενώ σήμερα οργανωμένα κέντρα προσφέρουν ποικιλία προγραμμάτων για αισθητικούς αλλά και ιατρικούς λόγους. Tο ίδιο το θαλασσινό νερό, τα φύκια, η λάσπη επιστρατεύονται προκειμένου να σας προσφέρουν απλόχερα όλα τα πολύτιμα συστατικά τους.

Οι θεραπείες με φύκια βοηθούν την αύξηση του μεταβολισμού, συμβάλλουν στη βαθιά απολέπιση του σώματος, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα, ενυδατώνουν, θρέφουν και οξυγονώνουν τους ιστούς, επιτυγχάνοντας επιδερμική σύσφιγξη.

Η άργιλος θεωρείται το πλέον κατάλληλο υλικό για την παρασκευή μασκών ομορφιάς προσώπου και σώματος. Δεσμεύει τη θερμότητα προκαλώντας υπεραιμία και έτσι διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Περιέχει ιχνοστοιχεία τα οποία είναι αντιοξειδωτικά και δρουν ενάντια στη γήρανση. Ανάλογα με τον τύπο της αργίλου, η μάσκα απορροφά το επιπλέον σμήγμα της επιδερμίδας, διεισδύει στους πόρους τους δέρματος, απομακρύνει τους ρύπους και εξαφανίζει τα στίγματα. Καθαρίζει λοιπόν και αναζωογονεί την επιδερμίδα. στις μάσκες σώματος, οι καταλύτες που περιέχονται στην άργιλο συντελούν στην απομάκρυνση των τοξινών και δρουν σαν αντικυταρριδικό προϊόν.

Style Switcher

5 Color Skins


Light


Dark


Parallax

Active Paralax

These color skins are included with theme and also you can easily create your own skin! There are unlimited possibilities!